Menú
empresa-slider

SOBRE TECNOMAK

 

Un petit recorregut per una gran història.
El moviment es demostra caminant

 

35 anys no són molts, però és la nostra història. Amb fracassos, grans victòries i nous reptes que ens fan estar il·lusionats en el camí per recórrer. Durant aquest temps hem ampliat les nostres instal·lacions, hem crescut en personal i ja estem presents en tot el mercat nacional. Avui després d’un gran esforç contemplem el futur amb renovades il·lusions i metes més grans. El nostre passat avala un futur prometedor.

TECNOMAK, dirigida per la família Chivite, amb més de 35 anys d’història, és una primera signatura mundial en la seva especialitat, reconeguda com a sinònim de qualitat, prestigi, fiabilitat, experiència, servei immediat, assistència tècnica i disponibilitat dels més avançats productes i del més especialitzat utillatge per a l’ampli sector del moble.

 

> Veure els productes

La xarxa distribuïdora TECNOMAK arriba a tota la geografia espanyola, posant així els nostres productes a l’abast de tots els professionals, independentment de la seva dimensió i emplaçament. Enfocats sempre a l’òptim servei al client, proporcionant-constantment els millors productes del mercat, disposem d’una especialitzada oficina tècnica, show-room i sala audiovisual de formació on es donen a conèixer als nostres clients les últimes novetats i tècniques d’instal·lació.

 

> Conèixer la red de distribució

Contacte
close slider

  Nom:*

  Cognom:*

  Sector:*

  Empresa:

  Web:

  Población:

  Seleccione su provincia:*

  Email:*

  Telèfon:

  Missatge:

  Adjunti un arxiu:
  Arxius permesos: jpg|png|mp4|gif|docx|pdf|doc|jpeg
  Tamany màx: 3Mb

  TECNOMAK ESPAÑA, SA com a responsable del tractament tractarà les dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

  He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per la gestionar la inscripció en el registre web TECNOMAK ESPAÑA, SA

  Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a:
  Desitjo rebre informació periòdica de TECNOMAK ESPAÑA, SA a través del meu correu electrònic.