Menú
empresa-slider

SOBRE TECNOMAK

 

Un petit recorregut per una gran història.
El moviment es demostra caminant

 

35 anys no són molts, però és la nostra història. Amb fracassos, grans victòries i nous reptes que ens fan estar il·lusionats en el camí per recórrer. Durant aquest temps hem ampliat les nostres instal·lacions, hem crescut en personal i ja estem presents en tot el mercat nacional. Avui després d’un gran esforç contemplem el futur amb renovades il·lusions i metes més grans. El nostre passat avala un futur prometedor.

TECNOMAK, dirigida per la família Chivite, amb més de 35 anys d’història, és una primera signatura mundial en la seva especialitat, reconeguda com a sinònim de qualitat, prestigi, fiabilitat, experiència, servei immediat, assistència tècnica i disponibilitat dels més avançats productes i del més especialitzat utillatge per a l’ampli sector del moble.

 

> Veure els productes

La xarxa distribuïdora TECNOMAK arriba a tota la geografia espanyola, posant així els nostres productes a l’abast de tots els professionals, independentment de la seva dimensió i emplaçament. Enfocats sempre a l’òptim servei al client, proporcionant-constantment els millors productes del mercat, disposem d’una especialitzada oficina tècnica, show-room i sala audiovisual de formació on es donen a conèixer als nostres clients les últimes novetats i tècniques d’instal·lació.

 

> Conèixer la red de distribució