Menú

FRONTS
PRIMS

FRONTS PRIMS EXPANDO T

Visió general del programa

La particularitat del sistema de fixació expandeixo T és que permet tres tipus d’aplicacions diferents. Així és possible equipar amb fronts prims no només elements individuals sinó també cuines completes.

PORTES

Certs tipus de compassos (AVENTOS HS, HL, HK top i HK) poden realitzar-se amb EXPANDO T.

K_20S42T0_P_1_PB_BAU_-SALL_-AQU_-V1_NavigationImage

PORTES

CLIP top BLUMOTION i CLIP top amb EXPANDO T permeten realitzar portes primes a partir de 8 mm.

S_71B453TNI_P_1_PB_BAU_-SALL_-AQU_-V1_NavigationImage

MÒDULS EXTRAÏBLES

Els calaixos LEGRABOX i els casseroleres amb EXPANDO T està disponibles en diferents alçades.

TETÓN INDIVIDUAL

Perquè posi en pràctica idees de mobles individuals.

Einzeldübel_NavigationImage

EL SISTEMA: TÈCNICA INNOVADORA, ESTRUCTURA SIMPLE

La base del nostre sistema de fixació per fronts prims és expandeixo T. Les mordasses d’acer garanteixen una subjecció ferma en materials durs, les mordasses de plàstic asseguren la fixació en materials tous.

Realització simple: tres aplicacions

El més simple possible. Per això hem dissenyat un sistema de fixació que li permet realitzar tres aplicacions: compassos abatibles, portes i mòduls extraïbles. D’aquesta manera es poden realitzar amb tota comoditat mobles amb fronts prims que al mateix temps resulten molt convincents gràcies a la provada funcionalitat de Blum, en qualsevol àrea de la llar.

Portes

Certs tipus de frontissa seleccionats – AVENTOS HK, HS i HL – poden realitzar-se amb el sistema de fixació per fronts prims, sense modificar la posició de fixació.

KLA0268_AA_FOT_FO_BAU_-SALL_-APR6I_-V1_slider_16_9_large
CLP0525_AA_FOT_FO_BAU_-SALL_-APR6I_-V1_slider_16_9_large

Portes

Gràcies al nou mecanisme de fixació expandeixo T s’omet el trepant de cassoleta. En el cas de CLIP top Blumotion per a portes primes, la funció Blumotion està integrada en la frontissa.

Mòduls extraïbles

Els fronts de moble prims posen molt bé en relleu el disseny esvelt dels calaixos i mòduls extraïbles LEGRABOX. Gràcies a les posicions de fixació idèntiques només es requereixen molt pocs passos per muntar el front.

LBX0429_AA_FOT_FO_BAU_-SALL_-APR6I_-V1_slider_16_9_large

Varietat de materials i gruixos

El nostre sistema de fixació expandeixo T per fronts prims a partir de 8 mm resulta adequat per a molts materials, permetent fins i tot la realització d’idees de disseny fora del comú. Sorprengui als seus clients amb mobles individuals.

Contacte
close slider

  Nom:*

  Cognom:*

  Sector:*

  Empresa:

  Web:

  Población:

  Seleccione su provincia:*

  Email:*

  Telèfon:

  Missatge:

  Adjunti un arxiu:
  Arxius permesos: jpg|png|mp4|gif|docx|pdf|doc|jpeg
  Tamany màx: 3Mb

  TECNOMAK ESPAÑA, SA com a responsable del tractament tractarà les dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

  He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per la gestionar la inscripció en el registre web TECNOMAK ESPAÑA, SA

  Ens agradaria que ens prestessis el teu consentiment per a:
  Desitjo rebre informació periòdica de TECNOMAK ESPAÑA, SA a través del meu correu electrònic.